Op dit moment zijn er meerdere huisartsen uitgevallen door covid. De wachttijden zullen langer zijn dan wat u gewend bent en er zal meer zorg op afstand plaatsvinden. Excuses voor het ongemak.

I.v.m. de uitbraak van het corona virus verzoeken wij u NIET zonder overleg naar het gezondheidscentrum te komen. Neem zo nodig TELEFONISCH contact op. Meer informatie vindt u hier.

Medewerkers

Huisartsen

Mevr. Dr. C.F. Dagnelie


Dokter Dagnelie is opgegroeid in Rotterdam, studeerde geneeskunde in Utrecht, volgde daar ook de huisartsenopleiding en heeft na periodes in IJsselstein en Nieuwerkerk a/d IJssel vanaf 1998 weer voor haar oude stad gekozen. Naast de praktijk geeft zij les aan toekomstige huisartsen. In haar werk probeert zij mensen steun te geven, zodat zij daarna weer zelf verder kunnen.

Dhr. Drs. S. Sana


Dokter Sana heeft zijn geneeskundeopleiding en aansluitend zijn huisartsenspecialisatie  gevolgd aan de Erasmus Universiteit en werkt sinds 2011 in het Gezondheidscentrum Mathenesserlaan. Kern van zijn patiëntenzorg is 'de mens als geheel'.

 

Doktersassistentes

Mevr. A. Visser



Mevrouw Visser werkt sinds 2008 als doktersassistente in de praktijk.

Mevr. Backs en mevr. van Leeuwen zijn tevens doktersassistentes in de praktijk.

 

Praktijkondersteuners(POH)

In onze praktijk zijn twee praktijkondersteuners werkzaam: Jeanine Jansen (POH-somatiek), Ciska Hardenbol (POH-GGZ) en Margot Boeren (POH-GGZ). De praktijkondersteuners nemen een aantal taken van de huisarts over. Meer informatie vindt u hier: praktijkondersteuners huisarts.